Senza Vento - Timoria



E son qui, non c'é niente
strade, bar:
comunque mi difendo
e non mi arrendo

La mia età é il fuoco freddo
nato qui,
vivo e non credo in niente

Mi dici che trent' anni fa
fermaste un pò il mondo
mi dicono che vent' anni fa
era tutto diverso

Ma sono pronto / E libertà
Per volare senza vento

Come me anche tu
resti qui
e vedi le giornate già vissute

Dentro me, il risveglio
ciao a voi
perché domani parto
sweet reaction

Qualcosa di mio lo lascerò
in questo mio tempo
Saltando nel vuoto aspetterò
il nostro momento

Sono pronto / E libertà
Per volare senza vento

Sono pronto / E libertà
Per volare senza vento

Comments

Dimos said…
Πλάκα κάνεις! Έχεις Ιάπωνα αναγνώστη; Ζηλεύω! Θέλω κι εγώ!

Λοιπόν, χαίρομαι που σου άρεσαν οι Lunatic Soul. Γενικά κάτι τέτοια projectάκια τα ψάχνω. Τσέκαρε αν θες και τους Ayreon, ένα ονειρικό compilation album που συμμετέχει και η κουτσή Μαρία, ακόμα και Oakenfeld των Opeth ή ο Daniel που φέρνει ένα άρωμα από PoS... και μια και αυτοί αναφέρθηκαν, ναι, θα πάω στην συναυλία τους... εξεταστική, ξε - εξεταστική, δεν γαμείς... αλλά θα σου πω κάτι που πίστευω θα σε ξενερώσει απίστευτα. Που θα πάει ο Daniel Gildenrow των Pain of Salvation φέτος;

Έλα ντε; Που θα πάει;

ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION! WHAT THE FUCKIN' FUCK!!!

Δυστυχώς η πληροφορία είναι διασταυρωμένη, ψάξτο και στο Internet αν θες. Θα πάει στην Eurovision με ένα μπαλαντοειδές κομμάτι που δεν λέει και πολλά... Όταν το άκουσα κάτι έσπασε μέσα μου. Τι διάολο δουλειά έχει το ιδρυτικό μέλος των PoS sτο πανηγυράκι την Eurovision;;; Και οι Nightwish είχαν πάει, αλλά ήταν πριν χρόνια που ήταν πολύ μικροί ακόμα κι επιπλέον η Eurovision έλεγε κάτι... Τώρα τί να πεις... Να το κάνουν για τα λεφτά; Να το κάνουν για να "επιστρέψει η ποιότητα στον θεσμό"; Τρίχες. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Μαλάκυνση στον εγκέφαλο ίσως.

Δεν υπάρχουν πλέον είδωλα.
progvamp said…
lol! Μην ανησυχείς, για τον Ιάπωνα κι εγώ σήμερα το έμαθα μετά το άνωθι ποστ! Καλή φάση! Πού ξέρεις; Μπορείς τώρα να αρχίσει να διαβάζει και το δικό σου!!

Για τους Ayreon... σε πιάνω αδιάβαστο. Check again τη λίστα με τις αναρτήσεις μου!! Είμαι κι εγώ φανατική οπαδός. Οι Ayreon είναι σούπερ-πρότζεκτ και σούπερ-band. Και ποιοι δεν εμφανίζονται εκείμέσα... Αυτοί που ανέφερες και La Brie από DT και Devon Graves (νομίζω) και Devin Townsend, και δε συμμαζεύεται!

Όσο για τον Ντάνιελ, ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου. Μάλλον στο FB. Δεν με εκπλήσσει. Μπορεί να το κάνει απλώς για το κέφι του. Τον Ντάνιελ τον πάω και τον υποστηρίζω σε ό,τι κι αν κάνει. ;) Αυτό που με έχει ξενερώσει με τους pos είναι που έφυγαν ντράμερ, μπασίστας και ο κιθαρίστας; Δεν θυμάμαι. Αλλά και πάλι, μια χαρά το πάνε, τα παλικάρια! χεχε :)
Dimos said…
Πράγματι, έχεις αναρτήσει Ayreon...αδιάβαστος indeed! Και για τον Ντέβιν Τάουνσεντ... Θεός. Τόσο στους Strapping young lad, όσο και στα σόλο projects του.
Για τους PoS, από ότι ακούω, έχουν αλλάξει τόσα line ups γιατί ο Daniel ψιλοείναι ανυπόφορος. Λόγω υπερβολικής ευφυίας; Επειδή θέλει να τα παίζει όλα, να μιξάρει, να κάνει το artwork του δίσκου και γενικά να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αυτός; Μπορεί. Πάντως, κακά τα ψέματα, οι PoS είναι ο Daniel, οπότε λίγο ψώνισμα παραπάνω δικαιολογείται.
Τώρα για την Eurovision no comments. θα δούμε.

Popular posts from this blog

Mulder and Scully - Catatonia

Heavenly - Cigarettes After Sex

Martius/Nauticus II - Pain of Salvation